BOF-figurer

NYHET


Hus och Hem

2600 KRONOR + momsHUS- OCH HEM - KIT13 figurer tillsammans med tre stycken byggnader i en välbalancerad blandning. Perfekt som en startpunkt för tejping.


3900 KRONOR + momsSTORA LÅDAN


En stor låda består vanligtvis av 30 till 34 figurer i olika storlekar. De vuxna figurerna är då 8 eller 10 cm höga. Ska du börja jobba med BOF/tejping kan detta utgöra ett bra grundkit. Ett exempel vad som får plats i en stor låda är:

 fem familjer av olika härkomst, en präst, en imam, en ängel, en djävul, en läkare, en militär, två poliser, två äldre par och två bäbisar. (I detta kit är de vuxna figurerna 8 cm höga.)1600 KRONOR + momsLILLA LÅDAN


Om du föredrar mindre figurer, där de vuxna är 5 eller 6 cm höga kan du få ihop ett litet grundkit med hjälp av den här lådan.


Du kan också välja att fylla den med det du behöver komplettera ditt stora grundkit med. Om dina vuxna är 8 cm höga får du exempelvis plats med 5 vuxna, 5 ungdomar och 5 barn i en sådan här låda.


660 KRONOR + momsMINI-KIT


Mini-kitet är för dig som bara behöver några få figurer, kanske som ett rese-kit eller för att expandera din samling.


660 KRONOR+momsKÄNSLO-KIT


Känslokitet innehåller sex figurer som uttrycker olika känslor men i övrigt ser likadana ut. Ett bra tillägg till de vanliga BOF-figurerna.


GLAD, ARG, LEDSEN, FÖRVÅNAD, RÄDD, NEUTRAL
Utan extra kostnadALTER-EGO


Vi anpassar beställningarna efter önskemål och målar gärna figurerna till precis det du vill ha. Prinsar och prinsessor, clowner, punkare, tjuvar eller kanske alteregon som ser ut som dig själv och dina kollegor.